+32 (0) 14 91 91 21 info@stroombvba.be

STROOM duurzame technieken

STROOM is een installatiebedrijf (sanitair, HVAC en elektriciteit) waar u terecht kan voor totaalprojecten in renovatie en nieuwbouw, maar ook voor kleine herstellingen en onderhoud aan bestaande installaties.

Stroom | sanitair, verwarming en elektriciteit IconStroom | sanitair, verwarming en elektriciteit

Beyntellus 18, Oud-Turnhout

4.4 8 reviews

 • Avatar Ronny Van Ginckel ★★★★★ 5 maanden geleden
  Zeer goede en open communicatie! Transparante offerte en deskundige begeleiding van A-Z. Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, maw modern en betrouwbaar … More bedrijf. Super tevreden!
 • Avatar E. van Schijndel ★★★★★ 7 maanden geleden
  Stroom Bvba heeft bij ons de badkamer geïnstalleerd. Wat een prettig bedrijf om zaken mee te doen. Paar puntjes op een rij:
  * Flexibel en meedenkend:
  … More wij hadden zelf een apart bad en lavabomeubel gekocht. De meeste installateurs houden vast aan 'het moet bij een aangesloten groothandel gekocht worden, anders installeren we het niet'. Voor de heren van Stroom Bvba was dit echter geen enkel probleem. In onderling overleg is de installatie van dit vreemde bad en lavabomeubel prima en vakkundig geregeld.
  * Deze mensen komen hun afspraken na. Dit is geen installateur die gewoon niet komt opdagen op het afgesproken tijdstip, iets dat je veel ziet nu installateurs werk voldoende hebben. Je wordt netjes vooraf gebeld en er komt echt iemand.
  * Vakmensen die niet om 17.00 uur het gereedschap uit de handen laten vallen, maar pas gaan als de klus klaar is.
  * Je ziet aan alles dat dit bedrijf klanttevredenheid belangrijk vindt. Dit zijn geen cowboys die hun werk afraffelen om maar snel een factuur te kunnen sturen. Dit zijn mensen die een solide bedrijf aan het bouwen zijn. Ze snappen dat het leveren van goed werk ook in hun voordeel is (goede reputatie, minder klachten en minder kans op vervelende reparaties achteraf waarbij hak- en breekwerk vaak nodig is).
  Wij hebben de samenwerking als heel positief ervaren.
 • Avatar Ward Hens ★★★★★ 11 maanden geleden
  Stroom gecontacteerd voor het vervangen van een oude verwarmingsketel. Alles volgens afspraak verlopen en zeer tevreden met de installatie. Mensen ter … More plaatsen waren gemakkelijk aanspreekbaar en hebben alles netjes uitgevoerd en proper achtergelaten.
 • Avatar Elizabeth Gellens ★★★★ 2 jaar geleden
  Zeer correct en proper werk! Eerlijke en duidelijke communicatie.