+32 (0) 14 91 91 21 info@stroombvba.be

Team

Ons bedrijf is ontstaan uit de wil tot samenwerking en de gemeenschappelijk interesse in de bouwtechniek. Wij zijn 3 werkende vennoten met ieders zijn ervaring in het plaatsen of ontwerpen van technische installaties in de bouw. Wij geven advies over en zorgen voor de plaatsing van de technische installaties. Omdat we al deze kennis in huis hebben, kunnen we een duurzaam concept uitwerken van ontwerpfase tot en met de uitvoering.

Stijn Van den Langenbergh

zaakvoerder – loodgieter

Na mijn opleiding Sanitaire installaties en verwarming, 8 jaar te werk als gast en 4 jaar als zaakvoerder van Sanitric heb ik een grondige kennis van loodgieterij en dakwerken. Ik ben gespecialiseerd in sanitaire installaties, badkamers en het opsporen van lekkages. Ik zorg voor een naadloze uitvoering.

Mensen die geen fouten maken, werken niet.

Dries Kimpe

zaakvoerder – elektricien

Voormalig zaakvoerder van Sanitric en een carrière van 10 jaar bij Defensie als Paracommando. Met een grote motivatie en een lust voor nieuwe technieken installeer ik een state of the art installatie naar wens van de klant.

“Uw klus, onze job”

Joost Van den Langenbergh

zaakvoerder – ingenieur bouwkunde/technieken

Met mijn ervaring als werfleider en projectingenieur zorg ik voor een uiterst grondige voorbereiding en uitvoering van de werken en behoud ik ten alle tijde een duidelijk overzicht.

Het is niet belangrijk alles te weten, maar wel waar je het kan vinden.

Beyntellus 18, 2360 Oud-Turnhout

BE 0693 712 524

+32 (0) 14 91 91 21

+32 (0) 498 21 20 05

info@stroombvba.be