+32 (0) 14 91 91 21 info@stroombvba.be

Team

Ons bedrijf is ontstaan uit de wil tot samenwerking en de gemeenschappelijk interesse in de bouwtechniek. Wij zijn 3 werkende vennoten met ieders zijn ervaring in het plaatsen of ontwerpen van technische installaties in de bouw. Wij geven advies over en zorgen voor de plaatsing van de technische installaties. Omdat we al deze kennis in huis hebben, kunnen we een duurzaam concept uitwerken van ontwerpfase tot en met de uitvoering.

Dries Kimpe

zaakvoerder – elektricien

Voormalig zaakvoerder van Sanitric en een carrière van 10 jaar bij Defensie als Paracommando. Met een grote motivatie en een lust voor nieuwe technieken installeer ik een state of the art installatie naar wens van de klant.

“Uw klus, onze job”

Joost Van den Langenbergh

zaakvoerder – ingenieur bouwkunde/technieken

Met mijn ervaring als werfleider en projectingenieur zorg ik voor een grondige voorbereiding en uitvoering van de werken en behoud ik een duidelijk overzicht.

Het is niet belangrijk alles te weten, maar wel waar je het kan vinden.

Melissa Cuyt

medewerker – boekhouding, personeelszaken en algemene administratie

Ik ben een people-person, hou van plannen, evolueren en constant bijleren. Stroom is een boeiende, gemotiveerde en dynamische organisatie. De ideale plaats om m’n ambities waar te maken.

“Dromen zijn een impressie van wat je effectief kan realiseren.”

Felix Cabanier

medewerker – elektrische installaties

Ik ben persoonlijk overtuigd dat duurzaamheid noodzakelijk is in onze hedendaagse wereld. De kans om binnen een bedrijf te werken waar duurzaamheid de norm is, is fantastisch. Dit zorgt ervoor dat ik mij met volle overtuiging in de job kan gooien om het best mogelijke werk af te leveren.

“Als je hart niet bij het werk is, werk je ook nooit hard.”

Merhawi

Merhawi Gerezgiher Medhanie

medewerker – sanitair

Na mijn opleiding Sanitaire installaties…

Mensen die geen fouten maken, werken niet.